середа, 25 березня 2015 р.

IV засідання РМЦ вчителів англійської та французької мови

25 березня 2015 року у ЗНВК №67 відповідно до плану роботи РНМК відбулось IV засідання РМЦ вчителів англійської та французької мови, за темою  «Розвиток креативних здібностей учнів на уроках іноземної мови». 

Вчитель Панченко Р. І. (ЗОШ № 75) представила творчий звіт на тему: «Методика формування іншомовної компетенції учнів у навчанні читання англомовних текстів.»


Вчитель Малій А. Г. (ЗОШ № 36) представила виступ на тему: "Роль наочності та ігрових прийомів при вивченні іноземної мови."
  
Вчитель Гончаренко А.Г.  (Гімназія № 47) представила досвід роботи на тему: "Методика навчання аудіюванню на уроках іноземної мови".


Вчитель Нікітіна А.Ф.  ( ЗНВК 67)   представила досвід роботи за темою:  "Творчий підхід до розвитку креативного мислення учнів та  використання технології проектів на уроках англ.мови."


Також Нікітіна А.Ф.  представила портфоліо учнів.

Вчитель Мацанюк О.І. (Гімназія 46) доповіла на тему: "Розвиток комунікативної компетенції засобами ІКТ на уроках іноземної мови". (на прикладі Mind Maps) 

Mind Map 1

 

 
А також керівник РМЦ Горбовська О.Ю. повідомила про підсумки обласної олімпіади, про підготовку до ДПА (9, 11 класи) та відбулося діагностування вчителів.
 

Всі учасники отримали корисні знання, інформацію і готові до застосування їх на практиці.

Немає коментарів:

Дописати коментар